NPCB Psychologen
Professionele psychologen - geen wachtlijsten
 

Coaching & begeleiding

een coach helpt je je doelen te verhelderen en leert je tot oplossingen te komen en hoe je je nieuwe doel blijvend kunt bereiken. Een coaching is een professionele begeleiding op werk of persoonlijk vlak in een gelijkwaardige een op een relatie van een coach en een coachee of van een coach met een team. 

Er zijn diverse vormen van coaching. Dit is afhankelijk van de situatie van de persoon of het team die het betreft. 

 Duur van de coaching

 Een gemiddeld coaching traject duurt tussen de vier en zes maanden en bestaat uit zeven a acht sessies die om de twee of drie weken plaatsvinden. Een sessie duurt ongeveer 60-90 minuten. Het uurtarief  is voor particulieren rond de 90 euro per uur en voor zakelijke klanten rond de 109 euro per uur.

 Tegemoetkomingen en subsidieregelingen door werkgevers

 Organisaties hebben vaak vaak budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van werknemers. Overleg met je werkgever of een professioneel coaching traject daar ook onder valt.

Vraag ook de Arbodienst van je organisatie. In het kader van de Wet verbetering poortwachter werken organisaties na overleg met de bedrijfsarts graag mee. Zeker wanneer je te maken hebet met burn-out, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.

Ook de overheid kent verschillende subsidies en budgetten. een overzicht:

1. STAP regeling (vanaf 1 maart 2022 een budget van euro 1000 per jaar aanvragen)

2. Werktuig Pro (Een subsidie voor diegene die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. maximale subsidie euro 2000)

3. Vergoedingen vanuit de CAO ( ontwikkel of opleidingsbudget, zie je eigen CAO)

4. Vergoedingen door de zorgverzekeraar ( In sommige gevallen vergoeden zorgverzekeraars coaching vanuit de aanvullende verzekering of als preventiemaatregel, informeer hiernaar)

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn